XLBOX Zoetermeer als ideale werkplek

Dat garageboxen te gebruiken zijn voor allerlei opslag, dat is algemeen bekend, maar wat zou er nou fijner zijn dan bij die opslag ook aan het werk te kunnen? Xlbox Zoetermeer biedt naast de mogelijkheid van opslag ook de mogelijkheid om te werken. Of je nu wel, of geen XLBox bij ons hebt maakt niets uit. De werplekken zijn los te huur. De exploitatielasten van het kantoorgebouw vallen buiten de VVE lasten van de garageboxen, dus als eigenaar van een garagebox betaalt u niet mee aan de kosten voor het kantoorgebouw.

  • Alles online regelen

  • 24/7 cameratoezicht

  • Indoor vorstvrij complex

  • Flex-werkplekken

  • A1 locatie

  • 24/7 toegang met keytag

Het XLBOX werkplek concept

Omdat je naast je spullen opslaan ook op zoek bent naar een rustige, veilige en lekkere werkplek, die centraal ligt en die je alleen hoeft te huren als je hem nodig hebt. Daarom kun je bij XLBox Zoetermeer ook flexplekken huren. Zoek je een werkruimte voor korte of lange termijn dan kunnen wij je daaraan helpen.

XLBox concept

de XLmogelijkheden zijn eindeloos

Flexplekken

In onze Business-Lounge kunt je terecht voor flexplekken. Dit is een abonnement en je zit dur nergens aan vast. Heb je even een stil plekje nodig dan kan dat. De lounge is van alle gemakken voorzien zoals, supersnel Wifi, toiletten en douches. Je kunt zelfs gebruik maken van een keuken.

Voor langere tijd

Zoek je voor langere tijd een geschikte werkplek, dan kun je die gemakkelijk bij ons huren. Je bent dan, net als in de flexplekken, van alle gemakken voorzien zoals supersnel WiFi, toiletten en douches.

0% Spaarrenten? 9,0% bruto rendement

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.

Meer over het rendement