XLBOX Zoetermeer als ideale werkplek

Dat garageboxen te gebruiken zijn voor opslag, dat is bekend. Zou het niet fijn als jij als ZZP’er dichtbij jouw garagebox ook aan het werk zou kunnen?

XL Box Zoetermeer biedt die mogelijkheid door de verhuur van moderne kantoorkamers en Flex werkplekken in de Business Lounge.

  • Alles online regelen

  • 24/7 cameratoezicht

  • Indoor vorstvrij complex

  • Flex-werkplekken

  • A1 locatie

  • 24/7 toegang met keytag

XLBOX kantoorruimtes en Flex werkplekken

 

Naast de opslag van jouw spullen ben je misschien ook op zoek bent naar een rustige, veilige werkplek, op een centrale locatie en die je alleen hoeft te huren als je hem nodig hebt. Daarom kun je bij XLBox Zoetermeer ook kantoorkamers huren of een abonnement nemen op onze Flex werkplekken in onze Business Lounge.

Zoek je een werkruimte voor korte of lange termijn ? Wij kunnen je daaraan helpen. Vraag naar de voorwaarden.

 

 

XLBox concept

Jouw werkplek bij XL Box Zoetermeer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

XLBox werkplek

Neem een abonnement op onze Flex werkplekken

In onze compleet gerenoveerde Business Lounge kunt je terecht voor Flex werkplekken. Je kunt al een flexibel abonnement nemen vanaf 3 maanden.  Heb je even een stil plekje nodig dan kan dat. De lounge is van alle gemakken voorzien zoals, supersnel Wifi, ‘Barista Quality’ koffie, toiletten en douches.

XLBox Zoetermeer

Huur één van onze moderne kantoorkamers 

Ons kantoorgebouw heeft ook gerenoveerde kantoorkamers met eigen temperatuurregeling en airco. Zoek je voor langere tijd een mooie werkplek met wat meer privacy op een centrale locatie, huur dan één van onze fraaie kantoorkamers. Net als in de Business Lounge beschik je over supersnel glasvezel WiFi bedraad internet.

0% Spaarrente en onzeker beursklimaat? 9,0% bruto rendement bij XLBox

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.

Meer over het rendement