Altijd de beste locatie

Kies een XLBox loxcatie

XLBox Nederland kies alleen de beste locaties voor jouw garagebox.

Zo zijn de locaties altijd centraal gelegen, in de buurt van de snelweg en zijn deze natuurlijk goed bereikbaar met de auto.

In ontwikkeling

XLBOX Zoetermeer

Industrieweg 12
2712 LB, Zoetermeer

Meer over de locatie

Deze XLBox locatie heeft nog 170 garageboxen beschikbaar

Beschikbare garageboxen

Locatie XLBox Zoetermeer

XLBox lanceert het unieke ‘Work & Store’ concept. De locatie aan de Industrieweg 12 ligt vlak bij de A12 en is daardoor uitstekend bereikbaar. Er worden 169 garageboxen gebouwd die verdeeld worden over 4 ruim opgezette verdiepingen. Het unieke aan deze locatie is dat elke garagebox, op elke verdieping gewoon met de auto bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk! XLBox Zoetermeer is uitgebreid beveiligd en is alleen toegankelijk met een persoonlijke keytag. Ook word het complex 24/7 beveiligd door camera’s en is er uitgebreide brandbeveiliging.

Naast garageboxen zijn er ook moderne werkfaciliteiten aanwezig. Bij XLBox Zoetermeer kunt u gebruik maken van een Business Lounge met Flex werkplekken tegen aantrekkelijke tarieven. Een eigen garagebox combineren met een werkplek, een ideale combinatie voor jouw als ZZP’er.

XLBox Zoetermeer

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.

“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder

“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger

"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je gemak kunt inladen. Dat is een bijkomend voordeel en scheelt de nodige stress. Verder zijn er elektrische en goed geïsoleerde roldeuren en is de betonnen vloer brandveilig. Het complete pakket spreekt mij erg aan."

Niels Vreugdenhil

Ondernemer

"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi verzorgd uit. De aanschaf van de box zie ik als een mooie stap in de groei van mijn bedrijf en ik weet zeker dat ik er met veel plezier gebruik van ga maken".