Altijd de beste locatie

XlBox Nederland kies alleen de beste locaties voor jouw garagebox. Zo zijn de locaties altijd centraal gelegen, in de buurt van de snelweg en zijn deze natuurlijk goed bereikbaar met de auto.

  • Alles online regelen

  • 24/7 cameratoezicht

  • Indoor vorstvrij complex

  • Flex-werkplekken

  • A1 locatie

  • 24/7 toegang met keytag

Locatie XLBox Zoetermeer

XLBox gaat uit van het ‘Work & store’ concept. De locatie aan de Industrieweg 12 ligt vlak bij de A12 en is daardoor uitstekend bereikbaar. Er worden meer dan 150 garageboxen gebouwd die verdeeld worden over 4 verdiepingen. Het unieke aan deze locatie is dat elke garagebox, op elke verdieping gewoon met de auto bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk. XLBox Zoetermeer is uitgebreid beveiligd en is alleen toegankelijk met een persoonlijke keytag. Ook word het complex beveiligd door camera’s en is er een uitgebreide brandbeveiliging dat in contact staat met een alarmcentrale.

Naast garageboxen zijn er ook uitgebreide werkfaciliteiten aanwezig. XLBox Zoetermeer is in het bezit van een business-lounge met keuken en flexwerkplekken tegen aantrekkelijke tarieven. Een eigen garagebox combineren met een werkplek, een ideale combinatie voor jouw als ondernemer.

XLBox Zoetermeer

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.

“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder

“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”