XLBox Garageboxen

Een garagebox bij XLBox is de ideale plek om je spulletjes op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je motor of auto te stallen of als extra berging. Voor al deze toepassingen is een XLBox uitermate geschikt.

 • Alles online regelen

 • 24/7 cameratoezicht

 • Indoor vorstvrij complex

 • Flex-werkplekken

 • A1 locatie

 • 24/7 toegang met keytag

Een XLBox garagebox

XLBox heeft garageboxen in diverse formaten. Van kleine garageboxen voor extra opslag of kleine voorraad, tot zeer grote voor als je bijvoorbeeld graag aan een auto sleutelt en verschillende formaten daar tussenin. De garageboxen zijn van alle gemakken voorzien zoals:

 • Geïsoleerde bedrijfshal
 • Stopcontacten
 • LED verlichting
 • Betonnen vloeren en hellingbanen
 • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag)
 • Vorstvrij
 • Mechanische ventilatie
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Optimale beveiliging voor 24/7 camerabewaking en alarminstallatie met doormelding naar alarmcentrale
 • Eigen huisnummer en brievenbus voor KVK inschrijving
XLBox garagebox

Garagebox Huren

Een garagebox huren heeft vele mogelijkheden. Werken, ondernemen, spullen opslaan, klussen etc. Je eigen veilige werkplek of bedrijfsruimte voor een bepaalde periode?

Als werk- of opslagruimte

Goed beveiligd

Van 11 m² t/m 48 m²

Veel voordelen voor ondernemers

vanaf (excl. BTW, p.m.)

€ 95,00

Garagebox Kopen

Een garagebox kopen is een goede investering, zowel voor eigen opslagruimte en als belegging. De opslagruimtes zijn multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende formaten van 11m2-62m2.

Gunstige fiscale voordelen

Een reële kans op waardestijging

Solide investering

Kwaliteit, 10 jaar garantie

vanaf (excl. BTW.)

€ 11.499,00

9%
bruto rendement

Een garagebox kopen is een goede investering en levert een hoog rendement op.

Meer over het rendement

Rick van der Heiden

Investeerder

“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor...

GARAGEBOXEN HUREN, KOPEN EN OOK VERHUREN. MOOIE BELEGGING!

Bij XLBox kun je kiezen tussen koop of huur van een garagebox.

Zoek je simpelweg een betrouwbare plek om je spulletjes op te slaan,  je hobby uit te voeren of aan het werk te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  De aanschaf van een garagebox voor de verhuur kun je ook zien als een uitstekende investering met bijna 9% bruto rendement. XLBox kan het hele traject van verhuur van A tot Z voor je regelen. Jij het rendement, wij regelen de verhuur!

Zoek je een garagebox voor jezelf? Of wil je garageboxen gaan verhuren? Alles is mogelijk!

XLBox indoor

XLBox staat voor kwaliteit

XLBox motor

Wij hechten enorm veel waarde aan uw spullen en daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van de garageboxen.

Alle garageboxen zijn voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal deur, degelijke 10cm dikke tussenwanden, er is 24/7 toezicht met camerabewaking, elke unit heeft LED verlichting, dubbel stopcontact, rookmelder en een tussenmeter. De veiligheid van de garageboxen en dus jouw spullen is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Alleen jij hebt via een persoonlijke keytag toegang tot het complex en jouw garagebox.

Daarnaast bieden wij ook kantoorkamers en Flex werkplekken aan bij XLBox Zoetermeer.

De combinatie van de garageboxen en werkplekken draagt bij aan ons unieke ‘work & store’  concept. Het is belangrijk dat je hier lekker kunt werken en daarom zijn deze werkplekken voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi), een pantry, toiletten en zelfs douches zijn aanwezig. Gratis parkeren voor de deur.

XLBox werkplek

Eigenschappen van een XLBox garagebox

1.

Overheaddeur van Novoferm: Elke garagebox heeft een elektrische sectionaal overheaddeur van Novoferm. Een soepel lopende kwaliteitsdeur, te openen met handzender of smartphone. 10 jaar garantie op de deur en 5 jaar garantie op de motor.

2.

Brandwerend materiaal: De buitengevels van het complex en de garageboxen zijn 60 minuten brandwerend, zij voldoen hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2005 voor brandwerendheid. Zo blijkt uit testen uitgevoerd door TNO.

3.

Stroomvoorziening: Alle garageboxen worden voorzien van een dubbel stopcontact en  hebben een eigen tussenmeter. Hierdoor betaal je alleen voor je eigen verbruik.

4.

Sanitaire voorzieningen: De garageboxen zelf hebben geen wateraansluiting, maar elk XLBox complex heeft een gemeenschappelijke sanitaire voorziening met wateraansluiting, douches en toiletten.

5.

Box climate control: Je kunt optioneel kiezen voor infrarood verwarming of airco in de garagebox. Dit is een handige optie als je er een paar uur in wilt klussen of goederen wilt opslaan die op temperatuur moeten blijven.

6.

Geavanceerd toegangscontrolesysteem: De garageboxen zijn voorzien van een persoonlijke keytag waardoor alleen jij toegang hebt tot het complex en jouw garagebox.

7.

Energieneutraal: De gemeenschappelijke ruimtes van het XL Box complex zijn energieneutraal door plaatsing van tientallen zonnenpanelen op het dak.

8.

Voor je eigen deur parkeren: Alle garageboxen zijn bereikbaar per auto, ook op de etages. Door het hele bedrijfspand worden betonnen vloeren en hellingbanen geplaatst zodat je heel comfortabel  met je auto tot voor de deur van je eigen garagebox kunt komen. Wel zo gemakkelijk!

Een kijkje in een XLBox complex

Om een goede indruk te krijgen van onze garageboxen kunt u hier een kijkje nemen in het XLBox Zoetermeer complex.

0% Spaarrente en onzeker beursklimaat? 9,0% bruto rendement bij XLBox

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.

Meer over het rendement