XLBox Garageboxen

Een garagebox is de ideale plek om je spulletjes op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je motor of auto te stallen in de winter of als extra berging. De garageboxen van XLBox zijn voor diverse toepassingen uitermate geschikt.

 • Alles online regelen

 • 24/7 cameratoezicht

 • Indoor vorstvrij complex

 • Flex-werkplekken

 • A1 locatie

 • 24/7 toegang met keytag

Een XLBox garagebox

XLBox heeft garageboxen in diverse formaten. Van kleine garageboxen voor extra opslag of kleine voorraad, tot zeer grote voor als je bijvoorbeeld graag aan een auto sleutelt en verschillende formaten daar tussenin. De garageboxen zijn van alle gemakken voorzien zoals:

 • Geïsoleerde bedrijfshal
 • Stopcontacten
 • LED verlichting
 • Betonnen vloeren en hellingbanen
 • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag)
 • Vorstvrij
 • Mechanische ventilatie
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Optimale beveiliging voor 24/7 camerabewaking en alarminstallatie met doormelding naar alarmcentrale
XLBox garagebox

Garagebox Huren

Een garagebox huren heeft vele mogelijkheden. Werken, ondernemen, spullen opslaan, klussen etc. Je eigen werkplek of bedrijfsruimte voor een bepaalde periode?

Als werk- of opslagruimte

Goed beveiligd

Van 11 m² t/m 48 m²

Veel voordelen voor ondernemers

vanaf (excl. BTW, p.m.)

€ 149,00

Garagebox Kopen

Een garagebox kopen is een goede investering, zowel voor eigen gebruik als opslagruimte en als belegging. De opslagruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en verkrijgbaar in verschillende formaten.

Gunstige fiscale voordelen

Een reële kans op waardestijging

Solide investering

Kwaliteit, 10 jaar garantie

vanaf (excl. BTW.)

€ 11.499,00

8,4%
netto rendement

Een garagebox kopen is een goede investering en levert een hoog rendement op.

Meer over het rendement

Rick van der Heiden

Investeerder

“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor...

XLBox staat voor kwaliteit

Wij hechten enorm veel waarden aan uw spullen en daarom besteden wij extra veel aandacht aan de kwaliteit van de garageboxen. Alle garageboxen zijn voorzien van 10cm dik beton muren, er is 24/7 toezicht met camerabewaking en rookmelders. Veiligheid van de garageboxen en dus jouw spullen is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Daarnaast zijn onze boxen voorzien van een persoonlijke keytag waardoor alleen jij toegang hebt tot het complex en jouw garagebox.

Daarnaast bieden wij naast de garageboxen ook werk- en flexplekken aan bij XLBox Zoetermeer. De combinatie van de garageboxen en werkplekken draagt ook bij aan onze kwaliteit. Het is belangrijk dat je hier lekker kunt werken en daarom zijn deze werkplekken ook voorzien van razendsnel Internet (WiFi), een keuken, toilet en zelfs douches zijn aanwezig.

GARAGEBOXEN HUREN OF KOPEN

Bij XLBox kun je kiezen om een garagebox te huren of te kopen. Zoek je simpelweg een betrouwbare plek om je spulletjes op te slaan,  je hobby uit te voeren of aan het werk te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Bij ons kun je een garagebox huren of kopen. Ook kun je het de aanschaf van een garagebox zien als een goede investering met bijna 9% rendement. Al onze boxen zijn te koop en je bent vrij om er zoveel te kopen als dat er beschikbaar zijn.

Zoek je een garagebox voor jezelf? Of wil je garageboxen gaan verhuren? Alles is mogelijk!

Eigenschappen van een XLBox garagebox

1.

Overheaddeur van Hörmann: Elke box heeft een sectionale overheaddeur van Hormann. Een soepel lopende kwaliteitsdeur, waardoor de ruimte in de box het best wordt benut.

2.

Brandwerend materiaal: De boxen zijn 60 minuten brandwerend, zij voldoen hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2005 voor brandwerendheid. Zo blijkt uit testen uitgevoerd door TNO.

3.

Stroomvoorziening: Elke garagebox wordt voorzien van elektriciteit. Alle garageboxen hebben een eigen meter, waardoor je alleen betaalt voor wat jij hebt verbruikt.

4.

Sanitaire voorzieningen: De garageboxen zelf hebben geen sanitaire voorziening, maar op elk XLBox complex is een gemeenschappelijke sanitaire voorziening met een wateraansluiting.

5.

Box climate control: Je kunt kiezen voor klimaatbeheersing in de garagebox. Dit is een handige optie als er goederen in worden opgeslagen die op temperatuur moeten blijven.

6.

Geavanceerd toegangscontrolesysteem: De garageboxen zijn voorzien van een persoonlijke keytag waardoor alleen jij toegang hebt tot het complex en jouw garagebox.

7.

Energieneutraal: De Garageboxen zijn energieneutraal door zonnenpanelen op het dak.

8.

Voor je eigen deur parkeren: Doordat er door het hele pand betonnen vloeren en hellingbanen liggen kun je met de auto tot voor je eigen garagebox komen. Ook op de hogere verdiepingen.

Een kijkje in een XLBox complex

Om beeld te geven van hoe onze garageboxen eruit zien kunt u hier een kijkje nemen in het XLBox complex.

0% Spaarrente? 9,0% bruto rendement

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.

Meer over het rendement